Takfönster

Att sätta in ett takfönster är en otroligt bra ide. Det finns inget fönster som släpper in så mycket ljus som ett takfönster, man kan förbättra ljussättningen i stora delar av ett hus om man sätter in ett takfönster i. Vissa husägare som använder sig utav takfönster har helt eller delvis slutat med att använda lampor under dagtid, på det viset sparar ett fönster i taket också dig en massa energi.

Montera takfönster

Det är ganska komplicerat att montera takfönster, vi rekommenderar att du tar hjälp av professionella byggföretag när du ska sätta i ditt fönster, om du inte vet med dig att du klarar av det givetvis. Det komplicerade med att montera ett fönster i taket är att lyfta upp fönstret på taget och få det tätt mellan fönsterramen och taket så att det inte läcker in en massa vatten.

Vad är priset för takfönster?

Ett standard takfönster kostar mellan 3000 Kr och 8000 Kr och som vi tidigare tipsat om så är det möjligt att hitta billiga fönster och även dyrare varianter och modeller och man kan vända sig till andrahandsmarknaden såsom blocket om man vill köpa ett begagnat fönster.

Köpa takfönster?

Det gör du enklast hos bygghemma.se , där hittar du ett bra utbud av olika typer av takfönster.

Kolla på det här klippet för att få mer information om hur man gör för att montera ett takfönster.

 

 

De vanligaste typerna av takfönster är ett pivåhängt takfönster vilket är ett fönster som kan öppnas 180 grader.