Återförsäljare av fönster

På internet

 

Bygghemma.se
Bygghemma säljer det mesta du behöver till ditt hem när du renoverar eller bygger nytt. Här finns givetvis också fönster att köpa. De har ca: 100 st olika fönster i olika former och varianter att välja mellan. Det bästa är att det inte är någon fraktkostnad och att du får dina beställda varar hemkörda till din dörr redan efter 2-3 dagar.

 

Bygglagret.se
Bygglagret är en hemsida som säljer fönster och dörrar på internet. De har många olika fönster att välja på och det är en enkel b-butik att förstå sig på. Det finns en bra sökfunktion så att du kan söka efter fönster som ligger inom den gränsen som du kan tänka dig att lägga på ett fönster.

 

Skånskabyggvaror.se
En webbutik som har vuxit mycket det senaste året. De levererar givetvis till hela Sverige även fast namnet kanske antyder annat. Deras fönsterutbud är inte lika stort som på de andra sajterna men de har vanliga fönster till ett bra pris.

 

Återförsäljare i din stad

 

Det enklaste sättet att hitta en återförsäljare av den fönstertillverkare som du har hittat är att använda företagens “hitta oss” eller “hitta återförsäljare” funktioner på deras hemsidor. Alla företag som finns representerade på den här sidan har en sådan funktion på sin hemsida som du kan använda dig utav för att hitta återförsäljare av din favorit fönstertillverkare. Om du inte hittar den kan du alltid ringa företaget och fråga var du hittar deras återförsäljare.

I vilket fall tänker jag tipsa om ett par bygghandlar ute i Sverige där du kan köpa dina fönster.

 

Fröbergs och Woody
Är två välkända bygghandlar som finns representerade i Stora delar av Sverige förutom i absolut norra Sverige. De har flest butiker nere i Skåne och har sammanlagt ca:70 tal butiker i hela Sverige.

 

XL-BYGG
De har 100 bygghandlare utspridda över hela Sverige. De har ett stort utbud av allting du behöver när du bygger nytt eller renoverar ditt hus. De har ett väldigt bra utbud av fönster och det är lätt att beställa hem fönster till butiken om de inte finns på lagret.

Köp fönster online här.