Polska fönster

fönster polenDet finns många fönstertillverkare i polen som är etablerade i olika europeiska länder och som har försäljning genom återförsäljare. Samma sak gäller vid polska fönster som vid alla andra produkter alltså att man får det man betalar för, det finns en del fönster från polen som är jätte billiga och de ska man kanske hålla sig undan ifrån men så finns det polska fönster som kostar lite mer och som kan konkurrera med svenska fönstertillverkare vad det gäller kvalitet. Om man jämför ett högkvalitets fönster från polen med ett högkvalitetsfönster från Sverige så hittar man inte så stora skillnader på kvaliteten däremot är det stora skillnader i priset, hur kan då det komma sig? Jo framförallt för att arbetskraften är billigare i Polen detta betyder följaktligen att de kan sälja sina fönster billigare är vad svenska tillverkare med svenska arbetare kan göra.

Om man har en ansträngd budget men man vill inte kompensera på kvaliteten när man köper sina fönster så ska man överväga att köpa sina fönster från polen eller via en återförsäljare i Sverige.

En högkvalitetstillverkare av fönster i Polen är företaget doproplast. De tillverkar PVC fönster och är den största tillverkaren av dessa inom EU. De tillverkar hela 4000 fönster per dag men har kapacitet för mer.

De har 5 års garanti på alla sina fönster.

De har väldigt bra u värde på sina flerglas fönster.

Helt klart en fönstertillverkare som levererar högkvalitativa fönster till ett väldigt bra pris.

Läs också: www.köpafönster.se/fonstertillverkare