Gamla fönster

Har du gamla fönster i ditt hus är det kanske dags att köpa nya fönster och varför inte köpa fönster online så slipper du hyra släpvagn för att få hem fönstren. Om du köper fönster online så ingår det nämligen frakt hem till ditt hus. Gamla fönster är osäkra och är lätta för tjuven att lyfta ur eller bryta upp. Gamla fönster släpper också ut mycket värme inifrån huset vilket gör att du måste använda mycket energi för att värma upp huset.

Ibland kan man vilja köpa gamla fönster för att man vill renovera dem eller för att man tycker att de passar bättre in på den byggnaden man håller på att bygga/renovera än vad nya fönster skulle göra. Man bör dock känna till nackdelarna med gamla fönster innan man väljer att köpa dem.

Gamla Fönster

Gamla Fönster

Var hittar man gamla fönster att köpa?

Andrahandsmarknaden är marknaden för dig som letar efter begagnade gamla fönster som säljes. Du kan använda dig av blocket.se samt tradera.com när du letar efter gamla fönster. Många väljer också att sälja sina gamla fönster via annons i lokaltidningen så ta dig en titt där om du hittar något.

Aftonbladet skrev en artikel angående gamla fönster, du kan läsa den här.

Böcker om gamla fönster:

http://www.adlibris.com/se/product.aspx?isbn=9113024108

Läs mer:

http://www.dn.se/bostad/en-trave-gamla-fonster
http://livethemma.ikea.se/inspiration/skap-av-gamla-fonster