3 glas fönster

Vi har många gånger berört flerglasfönster, men vi har inte gått in djupare och berättat mer utförligt vad det innebär att köpa 3 glas fönster, därför kommer här en artikel som ger dig lite utförligare information om flerglasfönster.

1 glas fönster och 2 glas fönster är dåligt isolerade och släpper igenom mycket buller. De är standard och sitter ofta i äldre hus och byggnader. Flyttar du in i ett hus som har något av dessa fönster varianter så bör du överväga att byta fönster till moderna 3 glas fönster för att spara energi och minska bullret. Det är kanske inget som du måste göra direkt när du flyttar in då det är mycket annat att tänka på, men byt gärna fönster till 3 glas fönster inom de första åren.

Vad är 3 glas fönster?

Som du hör på namnet så är det fönster som är konstruerade med tre olika lager av glas. Mellanrummet mellan glasen är fylld med gas för att motverka luft genomsläppet av varmluft. Fönstret fungerar på motsats vis på sommaren när man vill ha det svalt inomhus. Ett ultimat fönster som alla hus borde utrustat med.

Beställ enkelt ett 3-glas fönster online från bygghemma.se, du får fönstren hemkörda helt gratis inom 2-10 dagar. Jag har använda mig av bygghemma.se ett par gånger och jag är väldigt nöjd med deras struktur på sidan samt att man får gratis hemkörning, vilket innebär att man slipper hyra ett släp för att åka och hämta fönstren. Fönstren som jag beställde lastades av smidigt på min uppfart efter 4 dagar. Bygghemma har 3-glas fönster i de flesta former och storlekar så du hittar garanterat något som passar ditt hus.

Beställ dina 3-glas fönster här.

 

Läs mer om 3 glas fönster:

http://www.byggahus.se/forum/varme-allmant/107273-ar-det-lont-med-tre-glas-fonster.html

http://www.youtube.com/watch?v=DJ4AAFWQVug

Bilder på 3 glas fönster.