Nya Fönster

Vi har hittat en riktigt bra fönster tjänst på internet som vi tänkte tipsa om i det här inlägget.
Hemsidan heter: http://nyafonster24.se och tillåter dig som besökare att få offerter på nya fönster från företag som finns i din stad eller nära din stad. Det går till som följande.

Så här går det till

Du kryssar i eller skriver i vilken stad du kommer ifrån. Klickar på knappen fortsätt som tar dig till nästa formulär. Där fyller du i ditt namn och dina kontaktuppgifter så att de olika fönsterföretagen kan kontakta dig. Där fyller du också i vilken typ av nya fönster som du vill köpa, du kan också skicka med en ritning på mått eller design på fönstren som du föredrar. Efter det är det bara att klicka på den röda knappen som säger “få erbjudanden nu” därefter kopplar tjänsten ihop dig med fönsterföretag i din stad och skickar ditt intresse till 4 noga utvalda fönsterproducenter. Fönsterproducenterna kontaktar sedan dig och berättar för dig vad du får för pris för de nya fönster som du är intresserad av hos just dem. När du har fått 4 st offerter så är det upp till dig vilken du vill välja. Antingen väljer du den billigaste fönsterleverantören eller så väljer du den fönsterproducent som du får bäst kontakt med, det är upp till dig.

Är det gratis?

Tjänsten nya fönster är helt gratis och den sparar dig mycket tid, du slipper kolla runt och ringa runt i dagar till fönsterföretag, med hjälp av tjänsten så ringer fönsterföretagen dig istället allt inom loppet av någon timme.

Vi på köpafönster.se rekommenderar starkt den här tjänsten till dig som är ute och letar efter nya fönster att köpa. Du slipper verkligen mycket krångel och tjänsten sparar dig tid.

“Riktigt bra tjänst som sparade mig och min fru väldigt mycket tid när vi skulle köpa nya fönster till vårt hus som vi renoverar”
Kommentar av Mats från Borås som tipsade oss om tjänsten.