Runt Fönster

Runt Fönster

Runt Fönster

Funderar du på att köpa ett runt fönster till din bostad? Då är du rätt ute, runda fönster har blivit väldigt populärt de senaste åren och man ser fler och fler hus som har flera runda fönster eller ett runt fönster på sina hus och lägenheter. Runt fönster är vanligast i badrum, främst för att man inte vill ha så mycket insyn men också för att ge den där exklusiva båt känslan.

Är det svårt att sätta in ett runt fönster?

Det är faktiskt relativt enkelt att sätta in ett runt fönster. Först och främst gör du ett runt hål som är måttanpassat efter fönstret. Sedan följer du bara den vanliga proceduren som du kan läsa i artikeln byta fönster. Ett runt fönster är ganska lätt hanterligt och det är enkelt att sätta in ett runt fönster på egen hand utan någon hjälp. Är du osäker eller inte har tid eller verktygen som behövs är det givetvis smidigt att anlita snickare som kan hjälpa dig med att sätta in det runda fönstret.

Pris för ett runt fönster
Runda fönster är ganska tidskrävande att tillverka, det som tar tid är att skära glaset runt och tillverka runda fönsterkarmar som glaset ska sitta i.

Ett runt fönster kostar mellan 3000 Kr – 17 000 Kr.

Därför är det inte så vanligt att man har jättemånga runda fönster i sin bostad utan man nöjer sig ofta med 1 eller 2 runda fönster. Det har också blivit allt vanligare att ytterdörrar har runda fönster.

Köpa runt fönster på internet


Det bästa stället att köpa ett runt fönster online är bygghemma, där kan du enkelt välja ett runt fönster med en diameter som passar ditt hus och få det hemkört till dörren. Klicka här för att komma till utbudet av runda fönster.

 

 

 

 

Läs mer om runda fönster här:
http://www.byggahus.se/forum/fonster-dorrar/58230-runt-fonster.html

http://www.outline.se/fonster/runda-fonster

http://www.hus.se/forum/t2518.html

http://livethemma.ikea.se/inspiration/runt-fonster