Nya fönster

Man vet att det är dags att skaffa nya fönster när de gamla är trasiga, släpper igenom vatten, fönsterkarmarna är ruttna eller de är allmänt slitna.

Fönster håller väldigt länge och man behöver inte byta fönster särskilt ofta. Det är svårt att säga en exakt tid på hur ofta man bör byta fönster, man ska gå efter hur fönstret har hållit sig i ett bra skick eller inte. Det tar olika lång tid för fönster att slitas, det är många olika faktorer som spelar in på förslitningar på fönster. Om din bostad ligger väldigt nära havet exempelvis så utsätts dina fönster för stora påfrestningar och de blir fulare och slitnare snabbare än fönster som sitter på en bostad inåt landet.

Dags för nya fönster?

Om du vill veta om det är dags för att byta fönster på din bostad kan du kontakta en byggfirma som kan komma och avgöra om dina fönster är i dåligt skick eller inte.

Om du inte vet vilka fönster du ska köpa så läs det här inlägget: fönstertillverkare för att se vilka producenter av fönster det finns på marknaden idag. Där kan du också hitta vilka återförsäljare som säljer fönstren. Man kan antingen köpa fönster online eller hos den lokala bygghandeln i en stad.

Tekniken vad det gäller fönster utvecklas snabbt, läs den här intressanta artikeln om hur våra fönster kommer se ut och fungera i framtiden: http://www.dn.se/ekonomi/supersmarta-fonster

Se utbudet av nya & snygga fönster.