Billiga fönster

Vi har tidigare på den här hemsidan snabbt berört hur man hittar och köper billiga fönster, den här artikeln kommer ge dig ännu mer information om var du ska leta och hur du ska göra för att komma undan billigt när du ska köpa fönster.

Om du har tänkt att köpa nya fönster så billigt som möjligt så får du ändå räkna med att de kostar runt 1000 kr. Det finns tyvärr inte så mycket billigare fönster än så om de är nytillverkade. 1000 kr är i och för sig inte så mycket pengar när det kommer till fönster, det finns nämligen vissa fönster som kostar flera tusentals kronor. Om du vill ha billigare fönster än så får du lov att leta på andrahandsmarknaden. Blocket är en utmärkt plats att leta efter billiga fönster på, gå till blocket och sök på fönster och välj om du vill söka i ditt län, angränsande län, eller i hela Sverige. Det kommer dyka upp mängder med olika annonser med fönster som är till salu. Det är dock viktigt att du vet vilka mått som fönstret ska ha innan du börjar leta efter billiga fönster så att du inte köper fönster som inte passar för det kan bli en dyr historia. I vilket fall så kan man hitta många billiga fönster på blocket som är till salu, det finns helt dugliga fönster för 300 kr som man kan köpa. Definitivt billigare än att köpa nya fönster.

Tänk också på att dina gamla fönster som du ska byta ut kan säljas och på det viset får du tillbaka lite pengar på den summan som du la ut för dina nya fönster. Exempel: Du köper nya fönster för 1000 kr/st och säljer dina gamla för 300 kr/st, styckpriset blir då istället 700 kr per fönster istället för 1000 kr.

Så för att sammanfatta om du vill köpa nya fönster så ligger de billigaste fönstren på ca: 1000 kr och om du kan tänka dig att köpa fönster på andrahandsmarknaden så kan du komma undan med ca:300 kr för ett par bra fönster.

Se utbudet av billiga fönster och aktuella kampanjer här. (Klicka på bilden)